Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Në një tenxhere të madhe mbi nxehtësinë mesatare, ngrohni vajin e ullirit.
Shtoni karrota, selino, qepë dhe gatuajeni deri sa të zbuten pak, 5 minuta.
Shtoni hudhra, qimnon, majdanoz dhe piper të kuq dhe gatuajini 1 minutë, duke e përzier vazhdimisht.
Shtoni domatet, thjerrëzat, trumzën, dhe supën e perimeve duke u hedhur kripë e piper.
Zvogëloni ngrohjen, mbulojeni pjesërisht tenxheren dhe zieni derisa thjerrëzat të jenë zbutur dhe supa të trashet, 20 minuta.
Nëse shumica e lëngjeve është absorbuar, shtoni në ½ deri në 1 filxhan më shumë ujë.
Përzjeni spinaqin dhe vazhdoni të gatuani derisa të nxehet, 2 minuta, pastaj shtoni kripë dhe piper.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment