Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Ngroheni skarën.
Rreshtoni një fletë pjekje me fletë metalike dhe në mënyrë të barabartë hapni mishin e pulës në qendër.
Lyejini kotoletat me 1 lugë gjelle vaj ulliri dhe marinojeni me kripë dhe piper.
Piqini duke rrotulluar fletën e pjekjes sipas nevojës në mënyrë që të gatuhen në mënyrë të barabartë, 2 deri në 3 minuta.
Hiqeni fletën e pjekjes nga furra dhe hidhni mbi çdo kotoletë 1 proshutë dhe 2 feta mocarele.
Piqini derisa djathi të shkrihet, 1 deri në 2 minuta.
Marinojini me kripë dhe vaj ulliri.
Ndërkohë priteni bagetën në 4 pjesë të barabarta, pastaj ndajeni në mes.
Lyeni gjysmën e poshtme me gjalpë dhe gjysmën e sipërme me mustardë.
Hidhni lakërishtën me gjysmën e 1/2 lugë gjelle vaj ulliri dhe shtoni kripë dhe piper.
Shtoni kotoletën me proshutë dhe mocarela në mes.
Sanduiçi juaj është gati, ju bëftë mirë!
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment