1.Në një tas, përzjeni të gjithë përbërësit e marinimit. Shtoni mishin e prerë në kubikë të vegjël, i përzjeni mirë me lugë, e mbuloni me plastmasë kuzhine dhe e lini të pushojë 2 orë në frigorifer.
2.Pas kësaj kohe, ndizni furrën në temperaturën 180° C dhe vendosni mishin, të cilin e keni hedhur në tavë bashkë me lëngun. E lini të piqet për rreth 15/20 minuta dhe e lini të ftohet plotësisht.
3.Në një tas, hidhni sallatën jeshile të grirë, rrepat në feta të holla, qershitë e thata dhe avokadon të prerë në copa.
4.E spërkatni me kripë, vaj ulliri, lëng limoni dhe pak piper të bardhë, nëse ju pëlqen.
5.Shtoni fruta të freskëta sipas dëshirës. E konsumoni menjëherë, pasi avokadoja nxihet shpejt.
•Përveç gjalpit përbërësit e tjerë i bashkojmë në një tas dhe pastaj i hedhim në një tepsi ku lyejmë pastaj petët një e nga një. •Shtroni petë, hidhni gjalpin dhe mos i shtypni me presion petët. •Pjekja të bëhet...
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Lini një koment