1.Pritini patatet e ëmbla në copa të gjata dhe të holla dhe hidhini në një fletë të madhe pjekje, me vaj ulliri, 1 lugë çaji spec djegës dhe kripë. 2.Futini të piqen në 220 gradë për 20- 25 minuta. 3.Në një enë hidhni gjoksin e pulës me gjalpë, hudhër, majdanoz, spec djegës dhe kripë. 4.Copëtojeni në 4 copa të vogla dhe futeni ta piqni 12-15 minuta në 120 gradë. 5.Përzjeni avokado me lëng limoni. 6.Merrni bukën me drithëra dhe hapeni në mes duke vendosur avokado, domate, kastravec, sallatë dhe lakër sipas dëshirës. 7.Hidhni mishin brenda dhe sherbejeni me patate të skuqura.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Lini një koment