1.Në një enë të thellë i hedhim të gjithë përbërësit dhe i përziejmë deri sa të formohet brumi. Nga glazura formojmë topa të vegjël, dhe i vendosim në tepsi për pjekje.
2.Lërini të piqen deri sa të marrin ngjyrë. Gurabijet e dala nga furra i lëmë të ftohen, çokokremin dhe vajin vegjetal i derdhim në një tenxhere për ngrohje.
3.Gurabijet i zhytim në çokokremin e përgatitur dhe kornfleksat e grirë.
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Lini një koment