Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Për marinadën, vendosni pesë përbërësit e parë në një blender.
Pritini katër domate në copa të vogla dhe shtojini në blender deri sa të bëhet një salcë.
Në një tas, kombinoni mishin e pulës dhe 2/3 filxhan nga salca dhe lëreni në frigorifer për 1 orë.
Rezervoni marinadën e mbetur për të servirje.
Vendoseni pulën në një tavë të lyer me vaj mbi nxehtësinë e mesme dhe hidhni marinadën e mbetur në tas. Piqeni mishin e pulës për 4-6 minuta në secilën anë.
Më pas piqni lehtë domatet e mbetura dhe dhe shërbejeni mishin e pjekur me domatet dhe pak nga marinada.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment