Petulla të shpejta me lulelakër
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Në një tenxhere të mesme, shtoni mollët, ujë, kanellën dhe xhenxhefilin.
Mbulojini dhe gatuajini mbi nxehtësi mesatare për 15 minuta ose derisa mollët të jenë të buta, duke i trazuar herë pas here.
Shtoni spinaqin sipër dhe gatuajeni edhe 2 minuta të tjera. Lëreni të ftohet pak.
Shtoni të gjithë përbërësit në një blender ose përpunues ushqimesh dhe bëjeni pure deri sa masa të jetë plotësisht kremoze.
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Peshku është shumë i rëndësishëm për dietën e vogëlushit tuaj sepse është i pasur me omega 3, një yndyrë që ndihmon në zhvillimin e trurit. Për këtë arsye është e rëndësishme të gjeni mënyrën më të mirë për t’ja...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment