Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Zieni vezët për rreth 10 min.
Pritini vezët për së gjati dhe hiqni të verdhat, duke bërë kujdes që të mos prishen të bardhat e vezëve.
Shtypini të verdhat dhe shtoni ajkën për kuzhinë, barërat aromatikë, majonezën, kripën, piperin dhe përziejini me një pirun.
Përdorni një lugë çaji për të mbushur të bardhat e vezëve.
Lajini gjethet e sallatës jeshile, thajini mirë dhe vendosini në mesin e një pjatance.
Zbukurojeni me fije specash të prerë së gjati.
Vendosni vezët në pjatë, duke rrethuar gjethet e sallatës dhe shtoni ndërmjet tyre degët e koperit.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment