Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Për banane të plotë:
Hiqeni bananen nga lëkura dhe mbështilleni me një letër pjekje .
Vendosni fletën e pjekjes në frigoriferin tuaj në një sipërfaqe të sheshtë për rreth 1 deri në 2 orë, derisa bananet të ngurtësohën dhe të qëndrojnë.
Pasi të kalojë koha, hiqeni bananen nga letra dhe transferojeni në çantën e frigoriferit në ngrirje.
Mos e prekni nëse nuk doni ta përdorni.
Bananet mund të qëndrojnë për disa ditë në frigorifer të ngrira pa humbur shijen.
Të njëjtën gjë mund të bëni edhe nëse bananen dëshironi ta prisni në feta.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment