Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Vendosni gjalpin në një tigan të madh dhe ngroheni derisa të shkrihet, më pas vazhdoni gatimin derisa të bëhet kafe e artë dhe të lëshojë aromë.
Vendosni biskotat në një procesor ushqimi dhe lërini derisa të thërrmohen plotësisht.
Hidhni brenda gjalpin e shkrirë dhe trazojeni për tu kombinuar.
Merrni një tavë dhe hidhni përbërjen duke e rrotulluar mekujdes tavën që të nivelohet shtresa.
Vendosni djathin e butë, sheqerin e grirë dhe vaniljen në një tas dhe rrihini me rrahës elektrikë për tu qetësuar.
Shtoni kremin në të njëjtën kohë, duke lejuar që përzierja të trashet.
Pasi kremi ka marrë trajtën e duhur hidheni sipër biskotave tek tava dhe futeni cheesecake-un në frigorifer për gjithë natën.
Nxirreni 10-15 minuta para se ta sherbeni.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment