Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Nxehni vajin në një tenxhere të madhe mbi nxehtësinë mesatare.
Shtoni qepët, selinon, ¼ lugë çaji kripë dhe gatuajeni 5 minuta.
Shtoni kërpudhat dhe gatuajini deri sa të zbutën, 8 - 10 minuta.
Shtoni salcën tamari, verën, hudhrën dhe trumzën dhe gatuajeni për 1 minutë, ose derisa vera të ketë avulluar.
Shtoni supën dhe lulelakrën.
Ziejini të zbuluar për 20 minuta ose derisa lulelakra të jetë shumë e butë.
Transferojeni supën në një blender, shtoni mustardën dhe uthullën dhe bëjëni krem.
Sherbejni me bukë të thekur ose përbërësit e tjerë të lartpërmendur.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment