Sallatë miks me panxhar, rosto viçi dhe djathë brie
2 feta bukë thekre
3 lugë rrepë të copëtuar
1/4 filxhan krem kosi
2 lugë majonezë
2 lugë mustardë
4 gota spinaq
4-5 feta rosto viçi
4 copa djathë brie, të prerë në kube
3/4 filxhan feta panxhari turshi
3 gota sallatë jeshile
Kripë, Piper i zi
1.Thekni bukën. 2.Ndërkohë në një enë hidhni kremin, rrepë, majonezë, mustardë, 3 lugë ujë, 3/4 lugë çaji kripë dhe piper 1/4 lugë çaji. 3.Shtoni spinaqin, sallatën, djathin dhe përzijini mirë për të kombinuar. 4.Pritini bukën e thekur dhe mishin në copa të vogla dhe përzijini me panxhar dhe hidhini mbi sallatën e përgatitur.
Askush nuk e imagjinonte që një kompani gomash do të krijonte pa dashje hierarkinë më të frikshme të botës së gastronomisë. Po, po, Michelin, ajo e gomave që i shohim në çdo servis, është po ajo që sot i...
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Lini një koment