Fërgesë me djathë dhe miell misri
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
Sugjerojmë:
Në fillim parangrohni furrën në 200 gradë Celsius.
Në një tigan të madh me vaj do të skuqni mishin e pulës të prerë në pjesë të vogla, me qepën, hudhrat deri në 5 minuta.
Mos harroni t'i shtoni kripën dhe piperin e kuq.
Tani shtoni orizin dhe 1 gotë ujë. Sapo orizi të jetë zbutur disi filloni e mbushni specat.
Sigurohuni që t'i keni larë mirë specat. Futini në furrë për t'i pjekur deri në 30 minuta. Ju bëftë mirë!
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
Vezët janë një zgjedhje e zakonshme për mëngjes për shkak të lehtësisë së përgatitjes, kostos së ulët dhe përmbajtjes së lartë të proteinave. Por nëse keni alergji ndaj vezëve, nuk i preferoni, ose thjesht jeni lodhur nga përdorimi i...
Në një tenxhere të vogël vendosni të ziejë mishin e pulës, të cilit ja keni hequr lëkurën. Pasi mishi ka arritur gjysmën e zierjes, shtoni pataten e grirë në rrathë dhe brokolin. I lini të ziejnë derisa të jenë...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment