Sugjerojmë:

Kunguj të mbushur me sallam, mocarela dhe djathë brie, një recetë për të lëpirë gishtat

Kunguj të mbushur me sallam, mocarela dhe djathë brie, një recetë për të lëpirë gishtat

Ingredientët

  • 4 kunguj të mëdhenj
  • 2 lugë vaj ulliri ekstra i virgjer
  • 4 lidhje sallam pule të prera hollë
  • 1/2 filxhan thërrime buke
  • 3/4 filxhan mocarela e copëtuar
  • 1/2 c. djathë brie
  • 2 thelpinj hudhër të grirë
  • 1/4 filxhan borzilok i freskët

Udhëzimet

1

Ngrohni furrën në 180 gradë.

2

Kungullin e njomë pastrojeni nga të brendshmet dhe hidhini një një tas.

3

Në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare vini vajin të nxehet.

4

Shtoni sallamin e pulës dhe gatuajeni rreth 5 sa të marrë ngjyrë.

5

Transferojini në një tas të madh dhe shtoni thërrimet e bukës, 1/2 filxhan mocarela, brie, hudhra dhe borzilok.

6

Përzjeni me to dhe të brendshmet e kungullit.

Lini një koment