Lakër e pjekur, ide e shkëlqyer për t’u servirur në çdo vakt!

Lakër e pjekur, ide e shkëlqyer për t'u servirur në çdo vakt!

Persona: 5
Koha e përgatitjes: 5 minuta Koha e gatimit: 30 minuta

Ingredientët

  • 1 lakër e ndarë në disa copa të vogla
  • 3 lugë gjelle vaj ulliri
  • ½ lugë çaji me fara kumini
  • ½ lugë çaji me piper të zi
  • Majdanoz të freskët për servirje

Udhëzimet

1

Parangrohni furrën në 200 gradë.

2

Merrni një tavë dhe vendosni në të një letër kuzhine.

3

Vendosni lakrën e ndarë në disa pjesë. Sipër e spërkasni me vaj ulliri, kripë, piper dhe farat e kuminit.

4

Përdorni një furçe kuzhine për t’i marinuar më mirë.

5

I piqni në furrë për 30-35 minuta derisa sipërfaqet të kenë marrë një ngjyrë kafe të artë.

6

Shërbejeni të ngrohtë me pak majdanoz sipër nëse dëshironi!

Lini një koment