Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Pasi vezët i keni zierë për të paktën 10 minuta, filloni i qëroni.
Ndërkohë rrepat e ziera i ndani në copa më të vogla.
Në një tenxhere me ujë shtoni uthullën, sheqerin dhe kripën. E lini 1 minutë sa të marrë valë.
Merrni një kavanoz, shtoni vezët, rrepat, vezët, rrepat e kështu me rradhë.
Në fund i shtoni lëngun dhe e mbyllni kavanozin. E lini për 24 orë në frigorifer.
Të nesërmen i ndani vezët përgjysmë dhe do shikoni që do kenë marrë një ngjyrë shumë të bukur përreth.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment