Panine me mish pule dhe 2 truke si ta shijoni në maksimum

Panine me mish pule dhe 2 truke si ta shijoni në maksimum

Persona: 1
Koha e përgatitjes: 5 minuta Koha e gatimit: 2 minuta

Ingredientët

  • 2 feta bukë integrale
  • 1 lugë gjelle majonezë
  • 3 shirita të hollë me mish pule ( i skuqur paraprakisht me pak kripë)
  • 1 fetë djathë picash
  • Trumzë e freskët

Udhëzimet

1

I ngrohni fetat e bukës tek tosti i nxehur paraprakisht.

2

Më pas e lyeni secilën me majonezë, i shtoni pak trumzë, djathin dhe në fund mishin e pulës.

3

I vendosni sipër fetën tjetër të bukës.

4

Thekeni në toster për 3-4 minuta derisa djathi të shkrijë.

5

E ndani sanduiçin përgjysmë dhe shijojeni!

Shënime

Mos harroni se tosteri duhet të jetë i nxehtë, para se të ngrohni fetat e bukës. Fetat e bukës lyhen nga të dyja anët me majonezë, në mënyrë që të mos ngjisin tek tosteri. Nëse do t'i shtonit pak reçel boronicash, do shijoni një panine për t'u mbajtur mend!

Lini një koment