Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
I ngrohni fetat e bukës tek tosti i nxehur paraprakisht.
Më pas e lyeni secilën me majonezë, i shtoni pak trumzë, djathin dhe në fund mishin e pulës.
I vendosni sipër fetën tjetër të bukës.
Thekeni në toster për 3-4 minuta derisa djathi të shkrijë.
E ndani sanduiçin përgjysmë dhe shijojeni!
Mos harroni se tosteri duhet të jetë i nxehtë, para se të ngrohni fetat e bukës. Fetat e bukës lyhen nga të dyja anët me majonezë, në mënyrë që të mos ngjisin tek tosteri. Nëse do t'i shtonit pak reçel boronicash, do shijoni një panine për t'u mbajtur mend!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment