Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Sallatë që ta bën me sy!
Në një enë të vogël përzieni të gjithë përbërësit e salcës dhe i trazoni mirë.
Ndërkohë në një tenxhere me ujë zieni për 10-12 minuta vezët.
Më pas i qëroni ato dhe i lini mënjanë.
Në një tas bashkoni mishin e pulës të copëtuar, qepën e grirë, misrat, avokadon e prerë në kubik të vegjël.
Shtoni salcën marinuese dhe i përzieni mirë të gjitha bashkë. Në fund i shtoni sipër vezët e ndarë në katërsh.
Sallata është gati për t’u shijuar. Ju bëftë mirë!
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment