Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Moderatorja e njohur Arbana Osmani nuk nguron të ndajë herë pas here me publikun recetat që ajo përgatit në shtëpinë e saj. E radhës është një ëmbëlsirë, përballë së cilës gjithkush dorëzohet!
Çokollatën bashkë më gjalpin i shkrijmë në banjomari.
I përziejmë mirë dhe i lëmë të ftohen.
Në një tas përziejmë miellin, kakaon, fryrësin dhe i lëmë mënjanë.
Në një tas tjetër rrahim vezët me sheqerin derisa të zbardhen.
Përziejmë masat e të dy tasave, i shtoni çokollatën dhe gjalpin.
Përziejmë mirë masën e përgatitur, e shtrojmë në një tavë me letër furre.
E pjekim në 180 gradë për 40 minuta.
E nxjerrim, e lëmë të ftohet dhe pastaj e presim . E shërbejmë me akullore ose duke e spërkatur me shrup çokollate.
Marrë nga faqja zyrtare në Instagram e moderatores Arbana Osmanit
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment