Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Me këtë recetë me gjasa do i thoni vetes: "Si nuk i kam ngrënë më parë fasulet unë"?
Në një tenxhere të madhe me nxehtësi mesatare skuqni qepët me pak vaj. Prisni 3-5 minuta derisa ato të bëhen transparente.
Shtoni hudhrat, karotat, selinonë, trumzë, rigon, kripë, piper dhe i përzieni të gjitha bashkë për 2-3 minuta.
Shtoni lëngun e perimeve dhe fasulet. I lini të ziejnë për 15 minuta. Mos harroni se fasulet duhet t’i keni lënë një natë më parë në ujë.
Tani i shtoni spinaqin e copëtuar gjethe më gjethe.
I përzieni për 2 minuta dhe i lini fasulet edhe për 30 minuta të tjera në zjarr.
Në fund i hiqni nga zjarri, i shtoni sipër majdanoz të freskët dhe djathin e grirë parmigiano.
Fasulet nuk do t’i keni shijuar asnjeherë më parë kaq shumë. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment