Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Erëzat, kryefjala e pjatave të shijshme!
Marinoni filetot e pulës me kripë dhe piper.
I vendosni për t’i skuqur në një tigan me vaj ulliri për 3-4 minuta nga secila anë.
Më pas i kaloni filetot në një pjatë ku keni vendosur më parë një letër kuzhine.
Ndërkohë në të njëjtin tigan shtoni gjalpin, hudhrat dhe i përzieni për 30 sekonda.
Shtoni lëngun e pulës, miellin e misrit dhe lëngun e limonit. E rrisni pak nxehtësinë dhe i lini për 3-4 minuta.
Më pas shtoni filetot e pulës dhe i lini në zjarr derisa salca të trashet pak, për gati 15 minuta.
I shtoni pak kripë e piper nëse është nevoja. Shërbejini të ngrohta me pak majdanoz dhe feta limoni sipër. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment