Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Pothuajse e pamundur, t'i thuash "Jo" kësaj recete!
Ndani gjokset e pulës përgjysmë dhe i marinoni me erëzat e specifikuara tek përbërësit.
Nga njëra anë e gjoksit të pulës vendosni disa gjethe spinaqi.
Ndërkohë në një tas përzieni të gjithë përbërësit për mbushjen. I përzieni mirë dhe më pas vendosni nga 3 lugë gjelle tek secili gjoks pule.
I mbyllni mirë me dorë dhe i ngjeshni. Mund t'i fiksoni edhe me spango ose me stikadent.
I vendosni për t’i skuqur në një tigan me pak vaj luledielli. Skuqini mirë për 5 minuta nga të dyja anët.
Më pas i vendosni në një tavë. Sipër i shtoni salcën marinuese dhe i fusni në furrë të piqen për 30 minuta në temperaturë 200 gradë.
Shijojini të ngrohta!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment