Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Në një tas mesatar rrihni së bashku mustardën, lëngun e limonit, majonezën, hudhrën dhe tulin e sardeleve.
2.Shtoni djathin parmixhano, ¼ lugë çaji piper. I përzieni të gjitha bashkë dhe i lini mënjanë.
3.Në një tenxhere me ujë e kripë zieni pastat për 10 minuta. Më pas i kulloni dhe i transferoni në një tas të madh.
4.Prisni gjethet e lakrës imët dhe ia shtoni pastave. Shtoni gjoksin e pulës të prerë në copa të vogla.
5.Në fund i shtoni salcën që përgatitët dhe i përzieni mirë. Shtoni edhe djathin parmixhano.
6.Shërbejeni menjëherë. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment