Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Pa oriz, pa miell misri! Një super recetë për të shijuar spinaqin e pasur me hekur.
Lani spinaqin, pastrojeni dhe ia hiqni bishtat.
E vendosni për ta zierë në një tenxhere me ujë.
Më pas e kulloni dhe e shtrydhni mirë me dorë.
Në një tas rrihni vezët me pak kripë e piper.
Shtoni panën, djathin kaçkavall, koperin dhe majdanozin e grirë imët.
Në fund shtoni spinaqin dhe i përzieni mirë të gjitha bashkë.
Tani e kaloni masën në një tavë me madhësi mesatare.
E fusni në furrë për 20-25 minuta në temperaturë 180 gradë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment