Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Shumë e thjeshtë, shumë e shijshme!
Në një tigan me vaj ulliri skuqni fileton e pulës të prerë në kubik të vegjël me pak kripë e piper.
Pas 5 minutash shtoni karotat e prera në copa të vogla dhe kërpudhat gjithashtu.
I përzieni mirë, shtoni 1.5 litër ujë dhe e lini të marrë valë. Ndërkohë në një filxhan të vogël me ujë të nxehtë tresni tabletën dhe ia shtoni tenxheres më pas.
Nga fundi, kur ta shikoni që supa ka zierë mjaftueshëm, skuqni në një tigan me 2 lugë gjelle vaj ulliri, miellin. E trazoni shpejt dhe e shtoni tek supa në tenxhere.
Në fund i shtoni lëngun e limonit dhe majdanozin e grirë imët.
Shërbejeni të ngrohtë dhe shijojeni. Supa me fileto dhe kërpudha është gati amvisa!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment