Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Kaq praktike kjo supë dhe kaq e shijshme, sa s'jua merr mendja!
Lani mirë perimet, i qeroni dhe i ndani në kubik të mëdhenj.
Në një tenxhere me pak vaj skuqni qepën e grirë imët.
Tani shtoni perimet, i përzieni mirë, i shtoni ujin dhe i lini të ziejnë derisa të zbuten.
Fikeni zjarrin, i kaloni sipër blenderin e dorës derisa supa të bëhet krem (por jo plotësisht).
E vendosni përsëri supën në zjarr, shtoni fidhet, i jepni edhe një valë. Shtoni edhe tartufin.
Shtoni gjalpin, pak kripë dhe në fund e shërbeni të ngrohtë në pjatë. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment