1.Të gjithë përbërësit për mbushjen i prisni imët dhe i përzieni mirë në një tas me njëra tjetrën.
2.Lani mirë filetot e pulës dhe me ndihmën e një thikë i prisni përgjysmë, por jo krejtësisht. Pra gati siç prisni me thikë një sanduiç.
3.Marinoni gjokset e pulës me pak kripë, piper, qepë, hudhër pluhur dhe spec të kuq pluhur.
4.I mbushni me pak djathë dhe me mbushjen që përgatitët më parë. Sipër i shtoni edhe pak borzilok të freskët.
5.Merrni një tavë dhe radhisni në të filetot e pulës. Sipër i spërkasni me vaj ulliri. Tani i fusni në furrë për 20 minuta në temperaturë 200 gradë.
6.Sapo të jenë gati i hiqni nga soba, i mbuloni me një letër alumini. Sapo të ftohen, do të thotë që erdhi koha të provojmë e shijojmë super recetën që përgatitëm!
•Përveç gjalpit përbërësit e tjerë i bashkojmë në një tas dhe pastaj i hedhim në një tepsi ku lyejmë pastaj petët një e nga një. •Shtroni petë, hidhni gjalpin dhe mos i shtypni me presion petët. •Pjekja të bëhet...
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Lini një koment