Kur pastat dhe salca e famshme xhenoveze përgatiten në çast nga dora juaj, garantojnë në fund një shije që do të mbahet mend gjatë. Por ka një vend kryqytet që i përgatit me të njëjtën dashuri sikurse një amvisë e kujdesshme shtëpie. Shtoji këtu edhe disa doza profesionalizmi, bën që në fund ju të dorëzoheni totalisht para kësaj pjate.
Bëhet fjalë për “Romagna Mia”, restorantin që prej kohësh është pjesë e SnapFood.Shkarkoni tani falas aplikacionin nga telefoni juaj. Ky proces është i thjeshtë, ju merr shumë pak kohë dhe memorie nga telefoni juaj.
Pasi jeni regjistruar me të dhënat tuaja, zgjidh restorant “Romagna Mia”. Porosit “Pasta me pesto xhenoveze” dhe fute në shportë.
Pasi ke përfunduar porosinë, ajo do të vijë në adresën tuaj nga motorristët e SnapFood brenda disa minutash. Shijoji pastat dhe ndaje këtë eksperiencë të veçantë që ta mundëson vetëm SnapFood edhe me miqtë e tu!/neps.al
Filetot e peshkut i marinojmë me vaj ulliri, hudhër, lëng limoni, trumzë dhe rigon për 20 minuta. Në një tavë për pjekje, vendosim domatet e prera në feta dhe i spërkasim me kripë e vaj ulliri. Shtojmë peshkun sipër...
Ziejmë tagliatelle-t në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, në një tigan të madh, ngrohim vajin e ullirit dhe gjalpin. Shtojmë hudhrën dhe kërpudhat, duke i skuqur derisa kërpudhat të zbuten dhe të marrin një ngjyrë...
Në një tigan të thellë, skuqim qepën në vaj ulliri dhe gjalpë derisa të zbutet. Shtojmë orizin dhe e përziejmë për disa minuta. Hedhim lëngun e perimeve gradualisht, duke shtuar nga një garuzhde dhe duke përzier vazhdimisht derisa orizi...
Lini një koment