Petulla të shpejta me lulelakër
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Një ide e mirë për t'i kënaqur miqtë tuaj në pak minuta!
Lani mirë patatet dhe i ndani përgjysmë.
Përdorni një lugë për t’i hequr tulin e brendshëm.
I rendisni patatet e prera në një tavë. I spërkasni sipër me vaj ulliri, kripë dhe piper.
I fusni në furrë për 15 minuta në temperaturë 200 gradë.
Më pas i nxirrni nga furra, i mbushni patatet me bacon, djathë çedar dhe i shtoni pak rigon sipër.
I vendosni në furrë edhe për 5 minuta të tjera. Patatet janë gati për t’u shijuar!
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment