1.Gatuani pastat në formë aldente. Ruani një gotë nga uji i makaronave dhe më pas kullojini ato. 2.Merrni kërpudhat, i hiqni cipën dhe më pas i prisni në copa të vogla. 3.Në një tigan me pak vaj ulliri filloni skuqni filetot e pulës të prera në copa të vogla, kërpudhat dhe pomodorinit ( i shtoni […]
1.Gatuani pastat në formë aldente. Ruani një gotë nga uji i makaronave dhe më pas kullojini ato.
2.Merrni kërpudhat, i hiqni cipën dhe më pas i prisni në copa të vogla.
3.Në një tigan me pak vaj ulliri filloni skuqni filetot e pulës të prera në copa të vogla, kërpudhat dhe pomodorinit ( i shtoni dalëngadalë përbërësit e tjerë).
4.I shtoni kripë, piper dhe pak piper të kuq. Nga fundi i shtoni edhe spinaqin, ujin dhe i përzieni mirë.
5.Tani shtoni pastat, i trazoni, shtoni djathin parmixhano, kremin e djathit dhe i përzieni mirë.
6.shërbeni të ngrohta me pak borzilok sipër. Ju bëftë mirë.
•Përveç gjalpit përbërësit e tjerë i bashkojmë në një tas dhe pastaj i hedhim në një tepsi ku lyejmë pastaj petët një e nga një. •Shtroni petë, hidhni gjalpin dhe mos i shtypni me presion petët. •Pjekja të bëhet...
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Komento