Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Kungujt ende nuk kanë dalë nga moda kështu që jemi ende në kohë për të realizuar receta fantastike!
Parangrohni furrën në 200 gradë celsius.
Merrni një tavë, vendosni në të një letër kuzhine dhe e lyeni me pak vaj ulliri.
Me një thikë të mprehtë, prisni në shirita të hollë kungullin.
I lani mirë dhe i mbështillni me feta gjithashtu të holla të pançetës.
I shtoni sipër pak kripë, e piper dhe i radhisni njëra pas tjetrës në tavë. I vendosni të piqen për 30-35 minuta në furrë.
Shijojini të ngrohta duke i servirur sipër me pak majdanoz.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment