Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Marrim patatet i qerojmë, pastaj 4 patatet e qëruara i futim në disa shkopinj.
Më pas me anë të një thike i presim feta-feta pa i shkëputur nga shkopi.
Dhe i vendosim për t'i skuqur së bashku me shkopinjtë.
Marrim kremviçet dhe i presim në pjesë të vogla.
Vendosim patatet e skuqura në një tavë.
I marinojmë me kripë dhe piper të kuq.
Brenda hapësirave të patateve vendosim kremviçet.
I shtojmë sipër salcën e domateve, vajin e ullirit, pak majdanoz dhe në fund djathin e grirë kaçkavall.
E vendosim tavën në furrë për tu pjekur në temperaturë 180 gradë për rreth 30 minuta.
Pasi të jetë gati e nxjerrim tavën dhe sipër i shtojmë specin jeshil.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment