Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Pa i qëruar, pa u lodhur duke i prerë apo duke pritur pafund derisa ato të skuqen të gjitha. Provoni këtë recetë dhe do të na falenderoni më vonë!
Lani mirë patatet dhe i prisni përgjysmë.
Në një tigan ngrohni vajin e ullirit dhe shtoni patatet. I përzieni mirë dhe i shtoni pak kripë. I përzieni vazhdimisht me ndihmën e një spatule.
I lini në zjarr mesatar për 7 minuta ose derisa patatet të marin një ngjyrë kafe të artë.
Shtoni edhe 1 lugë gjelle vaj ulliri, të gjtiha erëzat e copëtuara dhe i përzieni mirë.
I lini edhe për 3 minuta të tjera dhe në fund i shërbeni menjëherë. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment