Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Ka disa sekrete dhe përbërës që do i japin një shije fantastike kësaj pjate. Më besoni!
Zieni pennet me metodën e zakonshme në një tenxhere me ujë e kripë.
Më pas i kulloni dhe lini pak mënjanë.
Në një tigan të thelle skuqni gjalpin, shtoni hudhrat, spinaqin dhe i përzieni mirë. Pas 3 minutash i hiqni nga zjarri dhe e lini mënjanë.
Në po të njëjtin tigan shtoni vaj ulliri dhe skuqni gjoksin e pulës me pak kripë, piper e rigon. Skuqeni mirë nga të dyja anët.
Lërëni të ftohet 5 minuta dhe me ndihmën e një thike e prisni në copa të vogla.
Tani e shtoni sërish në tigan në zjarr mesatar, shtoni verën, i përzieni mirë. Shtoni kremin e djathit dhe djathërat.
Sapo të jenë shkrirë shtoni pennet dhe i përzieni mirë e mirë të gjitha bashkë. I shërbeni të ngrohta me pak galetë sipër. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment