Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Si thoni për një supë të shëndetshme me pulë? Kosi dhe hudhrat do ia shtojnë akoma më shumë shijen...
Lani mirë pulën dhe e vendosni të ziejë.
Pasi ka zierë e hiqni pulën, ndërsa tek lëngu shtoni tabletat e pulës. I lini të shkrihen tërësisht.
Ndërkohë një tigan veçmas skuqni gjalpin me miellin. Mos harroni ta përzieni vazhdimisht që të mos krijohen kokrriza.
Tani e shtoni në tenxhere dhe vazhdoni t’i përzieni.
Ndërkohë që lëngu i supës zien, ju duhet të keni ndarë mishin e pulës në copa sa më të vogla dhe ta shtoni në tenxhere.
Në një tas veçmas përzieni kosin dhe vezët me hudhrat e shtypura.
Ia shtoni supës, i përzieni mirë dhe pas 5 minutash i hiqni nga zjarri. E shërbeni të ngrohtë me pak majdanoz sipër dhe limon nëse dëshironi.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment