Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Një version ndryshe, por shumë i shijshëm i pispilisë. Mos e lini pa provuar amvisa të Nepsit...
Lani mirë kungulleshkat dhe i grini imët në rende. I shtrydhni mirë me dorë në mënyrë që t’i hiqni ujin.
Në një tas trazoni mirë vezët, vajin dhe qumështin. Shtoni më pas kripë dhe miellin e misrit.
E punoni mirë, shtoni miellin e grurit, dhe gjizën. Punojeni sërish dhe në fund shtoni kungulleshkat.
Merrni një tavë dhe vendosni në të masën e përgatitur. Nivelojeni mirë.
E fusni në furrë për 30 minuta në temperaturë 200 gradë.
Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment