1.Merrni një tigan pak të thellë dhe i shtoni dy gota me ujë. 2.E lini ujin të ziejë mirë, shtoni uthullën e mollës dhe e përzieni mirë. 3.Thyeni vezën sipër ujit dhe e lini të përgatitet për 3-5 minuta. Kështu veproni për të katërta vezët. 4.Ndërkohë në një tas shtypni avokadon me një pirun, shtrydhni […]
1.Merrni një tigan pak të thellë dhe i shtoni dy gota me ujë.
2.E lini ujin të ziejë mirë, shtoni uthullën e mollës dhe e përzieni mirë.
3.Thyeni vezën sipër ujit dhe e lini të përgatitet për 3-5 minuta. Kështu veproni për të katërta vezët.
4.Ndërkohë në një tas shtypni avokadon me një pirun, shtrydhni lëngun e limonit, shtoni kripë e piper.
5.Ndani kuinoan në 4 tasa të vegjël.
6.Shtoni tek secila domate qershizë, avokadon e shtypur, vezën poshe, pak djathë të grirë dhe fetat e bacon.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento