8 doktorët më të mirë nuk gjenden në spital, por në natyrë!

Teksa jemi mësuar që për problemet tona shëndetësore t’i drejtohemi menjëherë spitalit, kemi harruar që natyra na ofron zgjidhje të vërteta.

Bëhet fjalë për gjëra që shohim përditë e pak i vënë në funksion.

Sa prej jush dalin e bëjnë një shëtitje në ajër të pastër? Sa prej jush bëjnë yoga? Ja pra miq të Nepsit, për këta doktorë e kam fjalën. Këta doktorë nuk kanë nevojë për receta e ilaçe për të na hequr stresin e tepërt dhe për të na bërë të ndihemi më mirë.

Ja konkretisht 8 llojet e doktorëve për të cilët po flasim sot:

1.Ajri i pastër

2.Yoga

3.Meditimi

4.Dielli

5.Gjumi i mirë

6.Uji

7.Ushqimi bio dhe i papërpunuar

8.Të ushtruarit

Lini një koment