3 arsye pse duhet të konsumoni ujë detox në verë!

1- Hidratoni trupin në temperaturat e larta gjatë kohës kur merrni rreze dielli.

2- Redukton ndjenjën e urisë, duke pasur një efekt pozitiv në eleminimin e konsumimit të ushqimeve jo të shëndetshme si fast food, sheqernave apo yndyrnave të tepërta.

3- Duke konsumuar sasi të madhe uji, reduktoni dhe konsumimin e pijeve alkoolike si birra apo koktejle të ndryshme.

Një trup i hidratuar është një trup i bukur, mos harroni!

Lini një koment