Sugjerojmë:

10 ushqimet që duhet të evitoni kur e keni stomakun bosh

Kosi, një filxhan kafe dhe lëngu i freskët i portokallit është ajo që shumica e njerëzve mendojnë kur bëhet fjala për vakt të përsosur. Për fat të keq, vetëm disa njerëz janë të vetëdijshëm se disa ushqime nuk janë shumë të mira për ne, nëse hahen me një stomak bosh.

Bright Side ka krijuar një tabelë të thjeshtë që do t’ju udhëheqë për atë që duhet të hani dhe ato që duhet të shmangni në mëngjes. Në tabelën me sfond të kuq janë të gjitha ato ushqime që duhet të evitoni, dërsa në atë me sfond të gjelbër, janë ushqimet e rekomanduara.

Ushqimet që nuk duhet të hani:                                             Ushqimet që duhet të hani:

-Pastat me brumë sfoliat                                                          -Tërshërë

-Karamele                                                                                   -Misri

-Kosi dhe produktet e tjera të fermentuara                          -Ushqimet me bazë gruri

-Dardha                                                                                       -Veza

-Domate                                                                                      -Shalqi

-Kastravec                                                                                  -Boronicë

-Banane                                                                                       -Arra

-Erëza                                                                                          -Mjaltë

-Pijet e ftohta                                                                              -Bukë pa maja

-Fruti i qitros

Lini një koment