Sugjerojmë:

10 paisje që do ju lehtësojnë punën në kuzhinë. Nuk do i ndaheni!

Me mjetet e duhura në kuzhinë ju mund të filloni të dashuroni procesin e të gatuarit.

Më poshtë Neps.al do ju rendisë 10 mjete pune, për të cilat me siguri nuk ju kishte shkuar mendja më parë dhe të cilat do i adhuroni:

Qeruese misri

18 Kitchen Gadgets We’re Loving Right Now

 

Larës piruni

18 Kitchen Gadgets We’re Loving Right Now

Gërshërë për erëza

18 Kitchen Gadgets We’re Loving Right Now

Mbajtëse salcash anës pjatës

18 Kitchen Gadgets We’re Loving Right Now

Mbajtëse për qeset e mbeturinave

18 Kitchen Gadgets We’re Loving Right Now

Veshje silikoni për të përgatitur brumin pa ju bërë pis duart

18 Kitchen Gadgets We’re Loving Right Now

Mbajtëse dhe furçe vaji. Të dyja në një! 

18 Kitchen Gadgets We’re Loving Right Now

Një orë magnet, e cila mund të ngjitet në sobë ose frigorifer

18 Kitchen Gadgets We’re Loving Right Now

Kapak gome për të mos bërë sobën pis

18 Kitchen Gadgets We’re Loving Right Now

Shishe multifunksionale

18 Kitchen Gadgets We’re Loving Right Now

Neps.al 

 

 

Lini një koment