10 ide fantastike për të shfrytëzuar çdo hapësirë në shtëpinë tuaj

Një ndër problemet që hasim më shpesh në shtëpitë tona është mungesa e hapësirës apo mos shfrytëzimi i saj siç duhet.

Më poshtë sjellim disa foto, të cilat do ju tregojnë disa mënyra të reja të sistemimit të gjërave, që me siguri nuk ju kishte shkuar mendja më parë:

Pse mos t’i keni të dyja, edhe karrigen edhe një vend për të pushuar?

22 Space-Saving Ideas to Make Any Small Apartment Feel Cozier

 

Luani me ngjyrat dhe dizajnet

22 Space-Saving Ideas to Make Any Small Apartment Feel Cozier

 

Përdorni hapësirën vertikale për të dyfishuar dhomën

22 Space-Saving Ideas to Make Any Small Apartment Feel Cozier

 

Shfrytëzoni tavolinën e zyrës, për make-upet tuaja

Shtrati me të ulur, është e ardhmja

22 Space-Saving Ideas to Make Any Small Apartment Feel Cozier

 

Një dysheme false, për “magazinën” e gjërave tuaja

22 Space-Saving Ideas to Make Any Small Apartment Feel Cozier

 

Qendroni elegantë me këtë tavolinë minimaliste

22 Space-Saving Ideas to Make Any Small Apartment Feel Cozier

Investoni në paisje të vogla dhe multifunksionale

https://www.instagram.com/p/BtOEsUrlGJZ/?utm_source=ig_embed

Zgjidhni dizajnet jo konvencionale

22 Space-Saving Ideas to Make Any Small Apartment Feel Cozier

 

Kjo mënyrë e të “bashkëjetuarit” kursen hapsirën dhe ujin

 

 

Neps.al 

Lini një koment