Sugjerojmë:

Zgjidhje e shpejtë dhe natyrale për lëkurën e thatë të këmbëve

Lëkura e thatë mund të irritojë këmbët tuaja. Çdokush që e ka provuar të paktën njëherë,  e ka vënë re që ky fenomen vjen, ikën dhe … vjen prapë!

Në fakt ka shumë arsye pse ndodh kjo, të tilla si ndyshimet e motit, diçka me të cilën lëkura ka rënë në kontakt apo edhe ndonjë sëmundje e mundshme…

Dy sugjerimet e Nepsit në raste të tilla: 

Xhel Aloe Vera

  • Aplikoni xhelin aloe vera tek këmbët tuaja. E lini të qendrojë për 15 minuta.
  • Në fund e shpëlani me ujë të ngrohtë.

Vaj bajamesh 

  • Pas kësaj aplikoni vaj bajameje në zonën e infektuar.
  • E lini të veprojë për 5 minuta dhe sërish e shpëlani me ujë të ngrohtë.

Këto dy metoda janë shumë efektive dhe rezultatet do të jenë tepër të dukshme.

Gjithsesi mbani mend se në rast të një lëkure të ndjeshme konsultohuni me një dermatolog./neps.al 

Lini një koment