Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Për përgatitjen e qepës: Skuqni në një tigan gjalpin dhe mënjëherë shtoni qepën. 2.E përzieni mirë dhe gradualisht i shtoni pak kripë derisa qepa të bëhet transparente dhe me një ngjyrë të lehtë kafe. 3.Ndërkohë në një tigan vendosni pak ujë për të zierë. Shtoni edhe uthullën. 4.Në fillim e thyeni vezën në një tas […]
1.Për përgatitjen e qepës: Skuqni në një tigan gjalpin dhe mënjëherë shtoni qepën.
2.E përzieni mirë dhe gradualisht i shtoni pak kripë derisa qepa të bëhet transparente dhe me një ngjyrë të lehtë kafe.
3.Ndërkohë në një tigan vendosni pak ujë për të zierë. Shtoni edhe uthullën.
4.Në fillim e thyeni vezën në një tas të vogël. Më pas nga tasi e kaloni direkt në tenxhere dhe e lini për 2-4 minuta.
5.Përsëriteni këtë hap për secilën vezë.
6.Sapo veza të jetë bërë siç duhet, e merrni me një lugë dhe e servirni sipër një fete buke.
7.I shtoni pak kripë piper dhe qepët e karamelizuara.
8.Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento