1.Për përgatitjen e qepës: Skuqni në një tigan gjalpin dhe mënjëherë shtoni qepën. 2.E përzieni mirë dhe gradualisht i shtoni pak kripë derisa qepa të bëhet transparente dhe me një ngjyrë të lehtë kafe. 3.Ndërkohë në një tigan vendosni pak ujë për të zierë. Shtoni edhe uthullën. 4.Në fillim e thyeni vezën në një tas […]
1.Për përgatitjen e qepës: Skuqni në një tigan gjalpin dhe mënjëherë shtoni qepën.
2.E përzieni mirë dhe gradualisht i shtoni pak kripë derisa qepa të bëhet transparente dhe me një ngjyrë të lehtë kafe.
3.Ndërkohë në një tigan vendosni pak ujë për të zierë. Shtoni edhe uthullën.
4.Në fillim e thyeni vezën në një tas të vogël. Më pas nga tasi e kaloni direkt në tenxhere dhe e lini për 2-4 minuta.
5.Përsëriteni këtë hap për secilën vezë.
6.Sapo veza të jetë bërë siç duhet, e merrni me një lugë dhe e servirni sipër një fete buke.
7.I shtoni pak kripë piper dhe qepët e karamelizuara.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento