Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Ngroheni furrën në temperaturë të lartë.
Pritini patatet dhe vendosini në një tas me vaj ulliri, kripë, piper dhe hudhër, përzijini deri sa patatet të bëhen njësh.
Hidhini patatet në një tepsi dhe përhapini në një shtresë.
Lëreni në furrë për 45 minuta deri në 1 orë ose deri sa të marrin ngjyrë kafe.
Përzijini me një lugë gjatë gatimit që të siguroheni që po piqen nga të dyja anët .
Hiqni patatet nga furra, hidhni majdanoz dhe shërbejini të nxehta.
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment