E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Sugjerojmë:
Inflacioni përfundimisht nuk është shaka! A e keni vënë re sa shpejt fluturon rroga qëkur ka nisur rritja e çmimeve duke filluar nga karburanti e deri aty ku na dhemb më shumë: tek ushqimet. Ndaj çdo mundësi që na jepet për të kursyer para është një mundësi e artë dhe nuk duhet neglizhuar.
Ekzaktësisht e tillë është dhe mundësia për të kursyer kostot e transportit në Snapfood. Aplikacioni i famshëm i shpërndarjes së ushqimit dhe argëtimit, ka prezantuar së fundmi programin Snapfood+, që lejon përdoruesit të përfitojnë transport falas kundrejt një abonimi mujor ose vjetor, çka është ideale nëse porosit shpesh ushqim në restorant.
Për vetëm 599 lekë në muaj dhe 5990 lekë në vit, ti përfiton transport falas për të gjitha porositë Delivery dhe kështu si padashur, ke kursyer paratë e tua të vyera. Abonimi kryhet fare thjeshtë: mjafton të lidhësh kartën tënde të debitit/kreditit me llogarinë tënde në Snapfood, të klikosh “Abonohu” dhe sapo karta të verifikohet në siguri të plotë, gjithçka është në rregull. Abonimi anulohet në çdo kohë pa pagesa shtesë dhe pa penalitete.
Dhe nëse ia ke marrë dorën Snapfood-it, me siguri e ke kuptuar se mënyrat për të kursyer e fituar para janë të pafundme. Duke filluar me cashback që të jep para mbrapsht pas çdo porosie, tek opsioni Refero që të dhuron 200 lekë për çdo mik që regjistrohet me kodin tënd në aplikacion, ftesat e porosive etj…
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment