Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Në një tigan ngrohni 3 lugë vaj ulliri.
Thyeni vezën dhe shtojeni brenda pa e përzier.
Lëreni të gatuhet deri sa e bardha të marrë ngjyrë kafe të artë dhe skajet të formojnë kore.
Shtoni kripë dhe piper piper.
Në tigan të vogël të thatë hidhni në mes piperin e tymosur dhe lereni për 1 minutë.
Shtoni brenda 2 lugë vaj ulliri dhe lereni mënjanë.
Hidhni brenda 2 fetat e bukës dhe lereni deri sa të piqen pak.
Më pas hidhni sipër vezën e skuqur dhe pak vaj me piper të tymosur.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment