Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
1.Në një tenxhere të madhe, bashkoni lulelakër, lëng pule, ujë dhe hudhër dhe vërini të zihen derisa lulelakra të zbutet, 12-15 minuta.
2.Ndërkohë, në një tigan të madh, gatuani suxhuk dhe kërpudha në nxehtësi mesatare derisa sallami të mos jetë më rozë, duke e copëtuar suxhukun në thërrime, 6-8 minuta.
3.Hiqeni me një lugë dhe kullojeni në peshqir letre.
4.Shtoni suxhukun dhe kërpudhat në përzierjen e lulelakrës dhe vendoseni të ziejë sërish.
5.Ziejeni për rreth 5 minuta dhe shtoni kremin pana dhe piperin.
6.Shërbejeni me copëzat e proshutës.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento