Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ngrohni furrën në 190 gradë celsius.
Në një enë bashkoni të gjithë erëzat (përveç borzilokut) dhe i përzieni mirë. Në një enë tjetër ku keni vendosur mishin e pulës, shtoni erëzat dhe i marinoni mirë nga të dyja anët.
Në një tigan me vaj ulliri skuqni mishin e pulës të ndarë në 4 copa të vogla.
I lini derisa të marin një ngjyrë kafe dhe të bëhen krokante.
Ndërkohë një enë tjetër bashkoni patatet e prerë kubikë, domatet, qepën, rrushin e thatë, kripë, piper dhe dy lugë gjelle vaj ulliri.
Merrni një tavë dhe vendosni një shtresë me perimet. Vendosni mishin e pulës sipër dhe disa feta limoni. E lini në furrë për 40 minuta.
Para se ta servirni i shtoni sipër borzilok të freskët dhe bajamet e pjekura.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment