Petulla të shpejta me lulelakër
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Në një tigan mbi nxehtësi mesatare ngrohni vajin.
Shtoni qepët dhe lereni të skuqen për rreth 5 minuta.
Shtoni mishin e viçit dhe erëzat taco.
Pastaj shtoni kripë dhe piper dhe lereni të skuqet deri sa mishi i viçit nuk është më rozë, rreth 6 minuta.
Hiqeni nga yndyra dhe vendoseni mënjanë.
Më pas ndani domatet në gjashtë copa duke qenë të kujdesshëm që të mos e prisni plotësisht .
Hapni me kujdes copat e prera dhe brenda fusni mishin e skuqur.
Sipër shtoni djathin, kremin e kosit dhe sallatën jeshile.
Pjata juaj do të jetë gati për t'u shërbyer.
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment