Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Në një tigan mbi nxehtësi mesatare ngrohni vajin.
Shtoni qepët dhe lereni të skuqen për rreth 5 minuta.
Shtoni mishin e viçit dhe erëzat taco.
Pastaj shtoni kripë dhe piper dhe lereni të skuqet deri sa mishi i viçit nuk është më rozë, rreth 6 minuta.
Hiqeni nga yndyra dhe vendoseni mënjanë.
Më pas ndani domatet në gjashtë copa duke qenë të kujdesshëm që të mos e prisni plotësisht .
Hapni me kujdes copat e prera dhe brenda fusni mishin e skuqur.
Sipër shtoni djathin, kremin e kosit dhe sallatën jeshile.
Pjata juaj do të jetë gati për t'u shërbyer.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment